V0.67 Frissítés + 2db Hotfix

A 0.67-es frissítés során több újdonság is jött. Az egyik egy új fegyver tartó. Ha nem a falra akarjuk a kisebb fegyver tárolót felszerelni, akkor most már tudjuk bárhova a földre is helyezni és ez esetben egy rönk darab lesz fegyvertároló, aminek megépítése 1 farönköt igényel.

A teknőspáncél részletesebb textúrát és jobb 3D-s formát kapott. Továbbá a használatával képesek lehetünk szánkózni, csúszkálni! A lejtős területeken tudunk a teknőspáncélra ráülni és szinte száguldozni!

Javítottak a többjátékos mód szinkronizációján. A korábban tapasztalható hiányosságok (néha növények, néhol a cápa tetemek) csak egy játékosnál jelent meg, eddig.

A dedikált szervereken javítva lett azon hiba, hogy nem nőttek vissza egyes estekben a kivágott fák, másfelől a teknőspáncél vízgyűjtő a többjátékos multiplayer esetén nem minden esetben működött, nem gyűjtötte a vizet.

Mostantól az összes tűzrakóhely rombolható. A dead wall csapda át lett dolgozva. Az ellenségek textúráin is javítva lett, részletesebbek lettek egyes részeken. A lábos / pot kinézete is le lett cserélve. Javítva lett továbbá az az fps esés, ami a gyk megölése után fordult néha elő.

Továbbá még számos apróbb hiba javítása, amiket itt találtok.

Hotfixek:

  • V0.67b – Javítva a hiba, amikor a játékos nem tudta eldobni a farönköt, csak sérülés vagy támadás esetén.
  • V0.67c – Az alábbi hibák lettek korrigálva: Erőlétnél hibásan jelent meg az érték, kamera pozíció volt hibás, a védő felszerelések / páncélok csak látszólag voltak a karakteren és legugolva az inventory megnyitás hibás volt.

TheForest Fórumok V0.67 Frissítés + 2db Hotfix

Ennek a témakörnek tartalma 0 hozzászólás, 1 résztvevő. Utolsó frissítés: syska sYska 1 év telt el.

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

Jelentkezz be, hogy hozzá tudj szólni!