Multiplayer, COOP

A Forest támogatja a csoportos, barátokkal együtt történő játékot. Együtt nagyobb móka a játék és sokkal gyorsabban is tudunk építkezni, sokkal nagyobb épületeket, erődöket építve, továbbá csoportosan szállhatunk szembe a kannibálokkal.

Többjátékos módok

 

Saját host-olású multiplayer, COOP

 1. Indítsuk el a játékot, majd Multiplayer
 2. Host / Készítés
 3. Add meg a nehézségi szintet
 4. Add meg a lobbi nevét, max játékos számot és azt, hogy privát-e vagy idegenek is beszállhatnak-e (avagy az Invite-al tudod meghívni a barátaid, akik a Steam profilodban is barátként szerepelnek)
Olyan ember indítson lobbit, (tehát az legyen a host) akinek a legerősebb a gépe és akinek leggyorsabb a feltöltési sebessége.

 

Máshoz csatlakozás Multiplayer-ben

 1. Indítsuk el a játékot, majd Multiplayer
 2. Join / Csatlakozás
 3. Válasszuk ki a típust
  • Seed to Seed – másik személy által házilagosan üzemeltetett (ha kilép a játékból, akkor nem fogsz / fogtok tudni tovább játszani)
  • Dedicated szerver / Dedikált szerver – amik folyamatosan elérhetőek, ezek hivatalos szerverek ahol többen össze lehet állni
  • Dedicated lan / Hálózaton – mint egy régi Lan party esetében, egy lokális hálózatra kötött gépeken lehet többen játszani
 4. Csatlakozás, betöltést és már mehet is a túlélés!

 

Saját dedikált szerver indítása

Ehhez szükségünk lesz egy szerver gépre (ami azért elbírja könnyen a játékot max beállításokkal is lazán, tehát erős gép fog kelleni), egy szerver teremben bérelt helyre, de legalább stabil, tényleges 50 MB / s feltöltési sebességre és egy fix ip címre. Ezt követően az alábbi angol leírás segítségével tudjuk megvalósítani.

Dedikált szerver egy jó dolog, de komolyabb anyagi hátteret és szerver üzemeltetési ismereteket is igényel. Ilyet akárki csak úgy, nem fog tudni indítani.

 

Scroll to Top