0 hozzászólás mutatása
  • Szerző
    Bejegyzés
    • #924
      parducpiskotaparducpiskota
      Felhasználó

      Sziasztok,

      még új vagyok a játékban, pár hete játszom és van pár olyan hiba, ami szinte ellehetetleníti a végigjátszást. Rengeteget olvastam a játékról, de ezekről nem írnak. Az érdekelne, hogy ezek másnál is így vannak e?

       

      Fényerő:

      Nem tudom megnövelni a fényerőt. A beállításokban megvan a 3 csúszka, de hiába állítom feljebb a barlangok fényerejét, mindig a legsötétebben marad. Mindhárom csúszkánál van egy függőleges fehér vonal, ami gondolom a maximum limitere. Ez a barlangoknál nálam a legkisebben van. Mit lehet ezzel csinálni?

      Térkép:

      A térkép felső része nem rajzolódik meg, hiába fedezem fel a területet.

      Másik érdekes hiba, hogy amikor megyek észak felé és még bőven nem érem el a hegyeket, a jelölő már a térké legtetején van. Ha tovább megyek észak felé, a jelölő elindul lefelé és mire elérem a hegyeket a jelölő már középen van. Mintha túl kicsi lenne a papír 🙂

      Másik hiba, hogy minél többet játszom, a jelölő annál inkább elcsúszik és ha odamegyek egy helyre a térképen, a valóságban nem ott vagyok.

      Robbantható sziklák:

      Egy ideje nem jelzi a játék, ha fel lehet robbantani a barlangokban egy sziklaomlást. Ha odateszek egy bombát, felrobban és átmehetek, de van 2 hely, ahol a Forest Wiki térkép szerint robbantani kellene (látszik is a sziklákon, hogy az robbantható), mégsem robban fel. Így nem tudok átjutni egy helyen és nem tudom végig vinni a játékot.

       

      Ezek a hibák ismertek? Másnál is vannak?

0 hozzászólás mutatása
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
Scroll to Top