Kapcsolat

Az oldalt készítette és üzemelteti a RotiSoft.hu, Rottenbacher Tamás. Az oldal célja a The Forest című játék hazai rajongótáborának arészére egy olyan weblap létrehozása, működtetése, ami eme játékkal kapcsolatos leírásokat, cikkeket és fórum felületet tartalmaz. Ez egy hobbi oldal, mely a kezdőket hivatott segíteni és egy közösség számára ingyen elérhető felületként, találkozási pontként szolgál. Az oldal üzemeltetője nem áll kapcsolatban egyetlen céggel sem, tehát sem a Ubisoft Entertainment-el, sem az UBISOFT kiadójával, fejlesztő Massive-al illetve egyéb a játékhoz köthető cégekkel, ide értve hazai (vagy külföldi) forgalmazókat, kereskedéseket.

Az oldal szerkesztői elítélik a kalózkodást, így ilyen jellegű tartalmakat (illetve az ehhez köthető fórum bejegyzéseket és hozzászólásokat) nem tűrik meg és eltávolításra kerülnek, felfedezésüket követően. További információk a szabályzatban olvashatóak!


Támogatás:

Az oldal fenntartása és tartalmak bővítésére fordítjuk azon összeget, amit támogatásként küldtök. Minden kis összeget (akár 200 – 300 Ft-okat is) örömmel fogadunk! Aki támogat minket, kérhet is tartalmat, cikket!

Paypal-tamogatas-gomb

Köszönjük előre is!

 

A játékokkal kapcsolatos kérdéseiteket NE küldjétek el email-ben! Használjátok a fórumot kérlek, ott fogtok választ kapni a játékkal kapcsolatos kérdéseitekre. Továbbá NE küldjetek be hibajelentéseket . Azokat az készítő honlapján (Bug reports címre, angolul) küldjétek el. Köszönjük a megértéseteket!

 

Oldal üzemeltető:

  • Név: Rottenbacher Tamás
  • Email: tamas(kukac)rotisoft.hu
  • Weblap: rotisoft.hu
  • Egyéb elérhetőségek email-ben kérhetőek.

Tartalom szerkesztők:

 


Szerkesztők jelentkezését várjuk!

Ha úgy érzed, van benned kedv és lendület, hogy segíts nekünk, ne habozz, írj a fenti email címre! Örömmel veszünk cikket, videós bemutatót és bármi más olyan anyagot, amely a közösség hasznára válhat. 🙂


 

Egyéb jogi megjegyzések:

© Endnight Games. All Rights Reserved. TheForest and the The Forest logo are trademarks of Endnight Games in the U.S. and/or other countries.