V0.71 -es frissítés, új fegyver, kalória rendszer és ragasztószalag

Új fegyver: csúzli

Theforest 071 huhqMegérkezett a 0.71 -es verzió, benne több újdonsággal. Az egyik, egy új fegyver, ami ismerős lehet sokunk gyerekkorából, amikor ilyen volt a kezünkbe, nem pedig mobiltelefon. Ez a csúzli. A játékban így már értelmet nyert a kavicsok gyűjtése. Az új fegyvert elsősorban vadászathoz lehet használni, mivel a kannibálokon elég keveset sebez, de lehet bosszantani őket vele. Számomra kicsit nehézkes célozni vele, remélem ezen még változtatnak, hogy ne legyen ennyire zavaróan a célpont előtt maga a csúzli, ne takarja annyira ki. Azonban jelenleg még nagyon (értsd, túlságosan) könnyű találatot elérni vele, szinte mellélövéseket is találatnak veszi a játék. Alaphelyzetbe 10 kavics lehet nálunk, de készíthetünk hozzá kis tasakot, amivel 25-re növelhető ez a mennyiség. Továbbá megváltozott a modern íj helye! Erről majd később.

Kalória rendszer

Jelentős változás történt az egészségügyi statisztikában és magában a mechanizmusban a háttérben. Mostantól az egyes ételeknek kalória értéke van. Eddig is észre lehetett venni, hogy egy kis darab hústól nem lakik karakterünk annyira jól, mint egy nyúl hústól. Mostantól ez számszerűsítve is van. Arra ügyeljetek, hogy a frissítés után, az erőlét állapota 20-asra esik vissza, bármennyi is volt eddig, tehát első belépés után érdemes feltápolni karakterünk.

Ducktape, ragasztószalag ereje

A ducktape avagy ragasztószalag ereje is velünk lesz! Bekerült a játékba a ragasztószalag, amit bőröndökben tudtok leginkább megtalálni. Segítségével az elemlámpát képesek leszünk fegyverekre, például az íjunkra rögzíteni vagy akár a régi puskára felszerelni, így nem kell külön világítani. Továbbá mostantól a bomba készítéshez is szükséges 1 ragasztószalag. A láncfűrészre nem lehet felrögzíteni, így az esti falopást továbbra is sötétben kell végeznünk. 🙂

Kraftolás változása

Kicsit változott a tárgykészítési lehetőség. Immáron ha többet akarunk egy tárgyból készíteni, akkor az összes alapanyagot betehetjük egybe a középső részbe. Ilyenkor 1 kívánt tárgy elkészül, azt eltesszük és a fogaskerékre kattintva már készül is a következő. Picit gyorsít a folyamaton.

Dev mód

A developermodeon módban több részletesebb információt láthatunk az utolsó étkezésünk, stb. óta eltelt időről és egyéb adatokról. Ezt az új verzióban leegyszerűsítették, nem jelenít meg annyi adatot, csak a fontosabbakat.

 

Kisebb javítások, módosítások

 • Teljesítmény javítása több ponton is
 • Ellenségek mesterséges intelligenciájának javítása
 • Túlzott kamera rázkódás robbanáskor
 • Katapultnál a játékos mozgásának teljes korlátozása
 • Csapda ikon megjelenítése, amikor ki voltak kapcsolva az ikonok
 • Többjátékos módban a kontroller támogatás a menühöz
 • Kert építése (eddig dupla alapanyag kellett)
 • Barlangokba időnként az ellenség a plafonon volt
 • Teknősök időnként eltűnhettek bizonyos helyzetekben
 • Robbanószeres “horgászás” esetében a halak túl messzire repültek
 • Időnként nem lehetett fegyvert váltani
 • Barlangban egyes helyeken az eső állapothatása érhette karakterünk, amikor felszínen esett
 • Szülinapos csapda / Happy Birthday esetében az újraaktiváláskor a levegőben maradt a tetem
 • 2-es barlang egyes pontjain a megvilágítás hibás volt

Maga a patch 261 mb méretű, a hivatalos, részletesebb leírást itt találjátok.

 

The Forest 0.71 frissítés videó

 

 

TheForest Fórumok V0.71 -es frissítés, új fegyver, kalória rendszer és ragasztószalag

Ennek a témakörnek tartalma 0 hozzászólás, 1 résztvevő. Utolsó frissítés: syska sYska 10 hónapja telt el.

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

Jelentkezz be, hogy hozzá tudj szólni!